Καλώς ήρθατε! Ανοίξτε τον ήχο, στο PC σας. Καλή ακρόαση! Το Blog, είναι προσωπικό και αποτελεί, μια ιδιωτική πρωτοβουλία και προσπάθεια, ενός απλού νοσηλευτή, με σκοπό, αποκλειστικά, την ενημέρωση και πληροφόρηση, συναδέλφων και μη, για επίκαιρη ειδησεογραφία. ΔΕΝ ακολουθείται κάποια "γραμμή", ΔΕΝ εξυπηρετούνται συμφέροντα, κομματικά, συνδικαλιστικά ή οικονομικά (“Και δεν το κάνω, για τα likes, όπως με κατηγόρησε κάποιος, που ενοχλήθηκε... Ας μη πάρω, ούτε ένα, δεν με ενδιαφέρει...”). Δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι οι κοινοποιήσεις, αντιπροσωπεύουν, προσωπικές απόψεις και θέσεις. "Παρακολουθούνται", με ειδικό λογισμικό (RSS), 100άδες ειδησεογραφικές σελίδες, με σκοπό, την αντικειμενική συλλογή, χρήσιμων πληροφοριών και επίκαιρης ειδησεογραφίας, από το διαδίκτυο, με θέματα, κυρίως ιατρο-νοσηλευτικά, εργασιακά, συνταξιοδοτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.λ.π. Ο λόγος, που όλα, τα άρθρα, αντιγράφονται, επικολλούνται εδώ στο Blog και μετά κοινοποιούνται στο Facebook, είναι, διότι τα πρωινά σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, το Facebook είναι μπλοκαρισμένο, από το "Σύζευξις"! Η επίσημη δικαιολογία, είναι για να μη "ζορίζεται" το σύστημα... Θαρρείς και όλοι τα πρωινά, δε δουλεύουμε και είμαστε, συνεχώς στο Facebook!!! Ο κώδικας του blog, είναι φτιαγμένος, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην μπλοκάρει, τίποτε, με το "ΣΥΖΕΥΞΙΣ" και να λειτουργούν όλα, όπως πρέπει. Ευχαριστώ, για την επίσκεψη και καλή βάρδια, σε όλους, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες!

Ο Πολάκης «περιποιείται» τον Πατούλη!

Τι ήθελε να ξεκινήσει (ή να συνεχίσει) το αντάρτικο ο Γιώργος Πατούλης;

Mε αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, Γιώργου Πατούλη για τις μεταρρυθμίσεις που ψηφίστηκαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, παραθέτει ένα κείμενο…

Τι έλεγε ο κ. Πατούλης;

Μιλούσε για διωγμούς των γιατρών από την κυβέρνηση, για μετανάστευση του επιστημονικού προσωπικού, για κατάρρευση της δημόσιας υγείας… Άγνωστο αν στην κυβέρνηση απέδιδε και τις επτά πληγές του Φαραώ...

Παράλληλα καλούσε (ο κ. Πατούλης!) σε αντίσταση όλο τον ιατρικό κόσμο της χώρας.

Αυτά και άλλα πολλά έλεγε ο κ. Πατούλης και όπως είναι λογικό, δεν έμειναν αναπάντητα.

Να τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

Αντί άλλης απάντησης στο "αντάρτικο"του ανεκδιήγητου ,παραθέτω ένα σχόλιο του συναδέλφου, Κωνσταντίνου Παλάσκα για το θέμα αυτό (νοσοκομειακού γιατρού, διευθυντή ΕΣΥ) μαζί με ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

"Όταν το θράσος δεν έχει όρια! Αλήθεια κ. Πατουλη όταν επι Αδωνι απολυοτανε συνάδελφοί σας με οικογένειες, υποχρεώσεις κ.λ.π. που είσαστε? Όταν χιλιάδες νεαροί συνάδελφοί σας τραβαγανε για ξενητια λόγω παντελούς προκήρυξης νέων θέσεων παρα τις τεράστιες ελλείψεις που είσαστε! Όταν μουσκευοντας τις μπλούζες μας σε βαρβαρα ξενύχτια στα Νοσοκομεία πληρωνομαστε κάθε 6( εξι) μηνες και μάλιστα πετσοκομεννες που ησουνα? Όταν κάθε άνεργος ,ανασφαλιστος ερχόμενος στα Δημοσια Νοσοκομεία πλήρωνε και το παραμικρό εσύ που ησουνα? Όταν ....όταν....όταν...όταν....εσύ που ησουνα? Άκου ρε Πατουλη! ( το κύριος αν σας αποκαλουσα θα ηταν τιτλος τιμής για σας).Πολιτικά δεν ανηκω στο Σύριζα! Στη σύνταξη βγαινω! Την ιεραρχια την έχω εξαντλήσει ! Δόξα τω θεο οι γιοι μου με τίμησαν και το διάβασμα τους δεν πήγε χαμένο! Λοιπον Άκου! Είσαι ο τελευταίος που δικαιούται ,ο τελευταιος που έχει το ηθικό ανάστημα να ομιλεί! Άκου ρε! Εμείς τα παιδιά του αείμνηστου Γιώργου Γεννήματα που ορκιστηκαμε καποτε να προσφέρουμε στον Λαο μας ένα Δημόσιο Σύστημα ενα συστημα αντάξιο των θυσιών του , βρήκαμε στο προσωπο του Παύλου Πολακη εναν αντάξιο οραματιστή και πατριώτη ,της ιδιας κοπής! Γι αυτό Άκου ρε! Είμαι 66 ( εξήντα εξι) ετων! Και για να μην καταρευση το συστημα με τις μικρές δυνάμεις πραγματοποιω το μήνα σε Τριτοβάθμιο Νοσοκομειο 8( οκτώ) εφημερίδες μέσα! Γιατί? Δύσκολο να το καταλάβεις ,σε δικαιολογώ.! Μέλος του life - stile είσαι!Άκου ρε! Όσο και να χτυπηθειτε και συ και οι όμοιοι σου! Το συστημα στήνεται ,Η Π.Φ.Υ.γίνεται πραγματικότητα ! Άκου ρε ! Θέσεις συνεχώς προκηρύσσονται; Και ενα μεγαλο ,! ΑΚΟΥ ΡΕ! Τα όνειρα της γεννιας μου,τα όνειρα μας όταν ξεκινουσαμε σαν νέοι γιατροί την πορεία μας δεν καταρευσανε ! Ευτυχώς τα βλέπουμε να λαμβανουν σάρκα και οστα παλι! Θα έφευγα με το παράπονο: πήγανε οι αγώνες μας χαμένοι! Κρίμα! Τώρα λέω! Άξιζαν τα ξενύχτια μας ,η προσφορά μας ,απο οποίο μετεριζι! Δεν ντρεπομαστε να κυτταξουμε κατάματα τον απλό ανώνυμο Έλληνα! Του λέμε ως γνωριζοντες καλά τον χώρο! Υπομονή!!! Στήριξε με νύχια και με δόντια τον κ.Πολακη ! Έρχονται όμορφες μέρες στο Ε.Σ.Υ.!! Και Άκου ρε το τελευταιο! Μου προκαλείς αισθήματα όχι αντιπαλοτητος,όχι εχθροτητος ,Οχι...όχι...οχι! Μόνον ΟΙΚΤΟΥ! Μέλος του club. " η χαμένη τιμή της Ιατρικής μπλουζας "/..!! Κ.Πολακη !!!// λίγο αργκό ! Γραψτους! Άνωθεν ,κάτωθεν ,οριζοντίως και καθέτως! Ανύπαρκτοι είναι! Ποσως απασχολεί τον Ελληνικό.λαο τα συμβαίνοντα στους Ιατρικούς Συλλόγους της Χώρας!"

Εμφάνιση polakis1.png

http://www.documentonews.gr/article/o-polakhs-peripoieitai-ton-patoylh